Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Μήπως σου έλειψαν τα Βραγκιανά; Κι εμάς...
Βρήκαμε, όμως, τρόπο - έκπληξη για να τα φέρουμε κοντά!

Ο καλύτερος χορός του Συλλόγου έρχεται σε λίγες ημέρες! Εσύ θα λείπεις;


Το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας σας προσκαλεί, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 22.00, στο χειμερινό αντάμωμα των Βραγκιανιτών που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα “Η Ρούμελη” (4ο χλμ Λ. Βάρης – Κορωπίου, πλησίον σχολής Ευελπίδων).

Θα διασκεδάσουμε με τους: Παύλο Θώδη (τραγούδι), Γρηγόρη Κραβαρίτη (κλαρίνο), Γιάννη Πάνου (βιολί – τραγούδι), Πάνο Καλαμπαλίκη (κιθάρα).

Ελάτε να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε!
Τιμή πρόσκλησης: 17,5 ευρώ!

Πλούσιο μενού: Σαλάτα εποχής (ανά τέσσερα άτομα), φέτα, τηγανιτές πατάτες, τζατζίκι, κοντοσούβλι και κυρίως πιάτο μπριζόλα με ρύζι και πατάτες φούρνου...
Κρασί και αναψυκτικά σε απεριόριστη ποσότητα!


Πρόσβαση:
Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ‘’Η ΡΟΥΜΕΛΗ’’ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ!!! Ερχόμενοι από την Βάρη, περνάτε στα αριστερά σας την σχολή Ευελπίδων. Λίγο μετά προσπερνάτε το LIDL και το JUMBO στο δεξί σας χέρι. Ακολούθως μετράτε τα επόμενα τρία φανάρια ,και αμέσως μετά προσπερνάτε την ΡΟΥΜΕΛΗ ,στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Στο επόμενο φανάρι που συναντάτε κάνετε αναστροφή. Κατηφορίζοντας πλέον με κατεύθυνση προς Βάρη, και μετά από 350 μ στα δεξιά σας, θα συναντήσετε την ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ‘’Η ΡΟΥΜΕΛΗ’’!!!!

Αν πάλι έρχεστε από τα βόρεια προάστια, η μόλις βγήκατε από την Αττική Οδό, με κατεύθυνση προς την Βάρη, τότε μόλις περάσετε μέσα από τα τούνελ, θα μας βρείτε μετά από 400 μέτρα στο δεξί σας χέρι!




Σχόλια

  1. ωραιο blog, το τελευταιο θεμα πριν απο 3 μηνες (ο κοιλαρας νικος ζαχος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα