Ας κρατήσουν οι χοροί...

"Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε..."!

Αυτοί ακριβώς οι στίχοι του Διονύση Σαββόπουλου είναι αρκετοί για να περιγράψουν τι ακριβώς ζήσαμε στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο (ανανεωμένος) Πολιτιστικός Σύλλογος Βραγκιανιτών, στον Δήμο Αχελώου!

Χορός, τραγούδι, πολιτισμός, ιστορία, περιβάλλον - φύση (μετά τα όσα βιώνουμε τελευταία) και νέα γενιά, ήταν ο στόχος μας... Πιστεύουμε πως καταφέραμε να τα συνδυάσουμε με μεγάλη επιτυχία! Και δεν ακούμε τα συγχαρητήρια μόνο, αλλά βλέπουμε και νιώθουμε τη θερμή αγκαλιά των συγχωριανών μας - όλων εσας που μας στηρίξατε σε κάθε μας κίνηση.

Ένας μήνας (από τις εκλογές και μετά) με ατελείωτο τρέξιμο για την άρτια διοργάνωση, άγχος για την ικανοποίηση των μελών μας - Βραγκιανιτών και προσμονής για το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βοήθησαν τον Σύλλογο, που στάθηκαν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα! Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε πολλοί περισσότεροι, γιατί ο Σύλλογος προσδοκά να εκφράζει τον κάθε Βραγκιανίτη ξεχωριστά και παράλληλα όλους μαζί! Σενάρια και φημολογίες, περί πολιτικού πατροναρισμού των μελών του ΔΣ, που διαρρέονται τεχνηέντως, δεν προσβάλλουν μόνο εμάς, αλλά την ιστορία μας - τον πολιτισμό μας και τελικά όλους τους Βραγκιανίτες.

@ Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 12 Αυγούστου... 250 άτομα ξέρουν, έζησαν και συνιστούν: River Party, στον Αχελώο!

@ Στις 13 του μήνα ζωγραφίσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε και παρακολουθήσαμε ταινία με τα πιτσιρίκια στο Δημοτικό Σχολείο των Νεοχωρίων! Μεγάλη επιτυχία, για εμάς το ότι καταφέραμε να "γνωρίσουμε" στο μέλλον (παιδιά) το παρελθόν μας (ιστορικό σχολείο Νεοχωρίων). Ελπίζουμε κάθε χρόνο να φέρνουμε τα παιδιά σε επαφή με περισσότερες - ιστορικές "γωνιές" των Βραγκιανών

@ Όσο για το μεγάλο γλέντι που πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου στην Παναγία Επισκοπή, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη σας συμμετοχή. Συμμετοχή, η οποία δεν είχε προηγούμενο! Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει επόμενo...

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε την προσπάθεια που ξεκινάμε! Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι κάτι σας "τσίγκλισε" περιμένουμε συμμετοχή, προτάσεις, ιδέες, διάλογο και επαφή!

Το vragianites.blogspot.com σας περιμένει για άρθρα - σχόλια - φωτογραφίες, το vragianites@gmail.com περιμένει τα mail σας, ενώ σας καλούμε να γίνετε φίλοι στο group "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΡΑΓΚΙΑΝΙΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" στο facebook!

Το χωριό μας έχει ανάγκη τον κόσμο του και το Σύλλογό του, περισσότερο από ποτέ. Πολιτισμός, Ιστορία, Περιβάλλον πρώτες μας προτεραιότητες!

Τα καλύτερα έρχονται...

ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα mail σας μέχρι τώρα.
ΥΓ2: Περιμένουμε με mail τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση) για τακτική επικοινωνία!

ΥΓ3: Ακολουθούν τα ντοκουμέντα της γιορτής! Οι φωτογραφίες τα λένε όλα... Αν δεν είστε στο "κάδρο", φροντίστε να μπείτε του χρόνου... Καλά να περνάτε!










.







...











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα