Απάντηση σε ένα φίλο...

... από το chat!

Αγαπητέ/ή φίλε/η ΣΜ (καθώς δεν μας γράφεις το όνομά σου), σε ευχαριστούμε κατ’ αρχάς που μας επισκέπτεσαι έστω και εδώ (στο chat)... Ελπίζω να συμμετέχεις και στις δωρεάν εκδηλώσεις του Συλλόγου που γίνονται κατά περιόδους, να διασκεδάζεις μαζί με τα παιδιά σου στις παιδικές γιορτές με τους κλόουν και τις ταινίες ή να γλεντάς με την ψυχή σου στις 16 Αυγούστου με το συμβολικό ΠεντάΕυρω!


Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες της εποχής που όλοι ζούμε, αλλά με 35 ευρώ (τα οποία είναι αρκετά είναι η αλήθεια) προσπαθούμε να σου παρέχουμε καλό φαγητό – άφθονο κρασί – ωραία γλυκά και μια ομολογουμένως πολύ καλή ορχήστρα, σε μια άριστη αίθουσα. Από αυτά τα χρήματα - όπως θα δεις και στον Απολογισμό (που πρώτοι καθιερώσαμε μετά από 34 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας και ο οποίος δημοσιεύεται εδώ, αλλά και στην εφημερίδα μας) ένα μικρό ποσό πάει στο Ταμείο μας, το Ταμείο όλων μας.


Ένα Ταμείο που μόνο δίνει αλλά δεν εισπράττει τις – εκ του καταστατικού οριζόμενες – ετήσιες συνδρομές των μελών του, γιατί κανένας δεν κάνει την «κίνηση» χρόνια τώρα. Και μην φανταστείς κανένα τρελό ποσό... 5 ευρώ αρκούν για να αγορασθούν 2 δώρα, που θα δοθούν σε παιδιά που κατοικούν μόνιμα στο ξεχασμένο μας χωριό στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, όπου προσφέρεται (δωρεάν και πάλι) στους παππούδες και στους μπαρμπάδες μας παραδοσιακό φαγητό!


Το «μαγαζί» (κατά πως το αναφέρεις) ΔΕΝ κλείνει... ΔΕΝ πρέπει να κλείσει, όπως «κλείνει» το μικρό μας χωριό! Εμείς εδώ («οι τρελοί του χωριού») θα μείνουμε ως το τέλος – μέχρι να αδειάσει και η δική μας τσέπη... Μέχρι να αδειάσει και η δική μας ψυχή! Αυτό το «μαγαζί» έχει στα ράφια του ιστορία, ανθρώπους, συναισθήματα! Παράλληλα πρέπει να κρατήσει ασίγαστη τη φλόγα του Βραγκιανίτη, όπου και να βρίσκεται.


Τώρα αν το πάμε από «επιτυχίες σε επιτυχίες» αυτό είναι στην κρίση του καθενός! Οι δημοκρατικές μας αντιλήψεις και συμπεριφορές σε καλούν στις ανοιξιάτικες εκλογές, να δηλώσεις παρών και να αγωνιστείς μαζί μας για το Καλύτερο...


Ένα χρόνο στο συμβούλιο, ένα χρόνο αγώνες και αγωνίες, ένα χρόνο με τα καλά μας και τα κακά μας... Σε ευχαριστούμε για την κατάθεση της άποψής σου (και αυτό χωρίς ίχνος ειρωνείας) και σε περιμένουμε απόψε να γίνουμε μια παρέα...


Με τιμή και βραγκιανίτικη εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα