"Αργιθέα: Κλειστόν!"

Αγαπητοί φίλοι,
η Αργιθέα στο σύνολό της περνά δύσκολες ώρες. 

Αν και αποφεύγω να θέτω ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος από εδώ, καλώ όλους τους Αργιθεάτες σε συστράτευση. Καλώ όλους να χρησιμοποιήσουν κάθε πρόσβαση, κάθε γνωριμία ώστε να βοηθήσουμε έστω και λίγο...

Εξοργίζομαι με τον "στρουθοκαμηλισμό", που μας διακρίνει... Το μόνο που "βγαίνει" προς τα έξω είναι 5-10 χαριτωμένες φωτογραφίες με τον Αχελώο (και άλλες τοπ περιοχές) στα "λευκά" και η μετάβαση του Δημάρχου στις Πηγές για να φέρει ασθενοφόρο για συντοπίτη, που αντιμετώπιζε πρόβλημα! Φοβάμαι πως το σκηνικό θα συμπληρώσουν φαξ, επιστολές και μηνύματα στα κινητά!

Ζητώ να μάθω (και θα αποστείλω και σχετικό έγγραφο) ποιο προγραμματισμό είχε κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο (στο σύνολό του) για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστάσεων και τι ακριβώς έπραξαν οι αρμόδιοι φορείς τις δύσκολες αυτές ημέρες του αποκλεισμού!

Ζητώ να μάθω, για ποιο λόγο δεν ζητείται η συνδρομή των πολυάριθμων και δραστήριων Συλλόγων της περιοχής.

Υπενθυμίζω, πως έχουμε ζητήσει, εδώ και αρκετό καιρό (και μέσω της Φωνής Βραγκιανιτών) συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου - Συλλόγων, ώστε να διερευνηθεί κοινός τόπος δράσεων και συνεννόησης. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Ευχόμαστε τα προβλήματα να βρουν λύση άμεσα.
Υποσχόμαστε, όμως, πως αμέσως μετά θα βάλουμε όλα τα θέματα στο τραπέζι και θα ζητήσουμε μια ανοιχτή - διευρυμένη συζήτηση με παρόντες όλους τους Αργιθεάτες!

Μεταφέρω σε όλους τους συνδημότες την αγάπη, τις ευχές και την αγωνία όλων των Βραγκιανιτών (εκτός Αργιθέας).

Με τιμή,
Αγόρης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΔΣ Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα