Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα των Καρδιτσιωτών Αττικής!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής “Άγιος Θωμάς”, στην οικογενειακή ταβέρνα “Κατσαγώνης” στην παραλία Μαραθώνα.

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου (παιδικά εφηβικά, ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα. Στην συνέχεια της βραδιάς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καραούλης Λάζαρος τίμησε τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Λουίζο Ιορδάνη για την προσφορά τους στο σύλλογο ενώ ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βοϊβόντας Ηλίας τίμησε τον Αντιδήμαρχο Μαραθώνος κ. Στάμο Χρήστο για το ίδιο λόγο. Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκε ακόμη ο καρδιτσιώτης ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος για την προσφορά του στον αθλητισμό και στην χώρα από το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ρίνη Χρήστο.

Με την παρουσία τους τίμησα την χοροεσπερίδα του συλλόγου οι:
Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ι. Λοϊζος, Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ.Χ. Στάμος, ο Ολυμπιονίκης κ. Κ. Θάνος Κώστας Ολυμπιάδας του Σίδνεϊ, ο Επικεφαλής Δημοτικής Αντιπολίτευσης Δήμου Αργιθέας κ.Τσιβόλας, ο Αντιδήμαρχος Ζωγράφου κ. Στεργίου Ανδρέας, ο Πρόεδρος των Θεσσαλών Μαραθώνα-Νέα Μάκρη-Ραφήνας κ. Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αργιθέας κ.Καραγιώργος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Βραγιανιτών κ. Αγόρης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Στεφανιωτών κ. Στεργίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Θερινού κ. Κατσιάνης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Λεοντίτου κ. Γρίβας και ο Αργιθεάτης ιστορικός συγγραφέας κ.Μ. Παπαδημητρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα