Οι Βραγκιανίτες σε επαγρύπνηση!

Τα μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας σε συνεχή δράση...

Για την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ορίστηκε το ραντεβού του προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου μας με τον βουλευτή Καρδίτσας (ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ), Νίκο Μιχαλάκη, με σκοπό την ενημέρωση και την διεκδίκηση λύσεων στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Σε φάση καθορισμού ημερομηνίας βρίσκεται και το αίτημα για συνάντηση των μελών του ΔΣ με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Ανακοίνωση Συλλόγου:
"Αντιλαμβανόμενοι την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συγχωριανοί μας (κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι) και γνωρίζοντας τις ευθύνες που απορρέουν από τη θέση μας, σε σύντομο χρονικο διάστημα προχωρούμε σε συναντήσεις εργασίας τόσο με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Τσιάρα, όσο και με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Νίκο Μιχαλάκη.

Και μπορεί η Αργιθέα να έχει μπει σε αρνητική τροχιά, όμως, εμείς πιστεύουμε, ελπίζουμε κι αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους! Ως μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας -του πιο δραστήριου Συλλόγου της Αργιθέας- πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος πέρα από αυτόν της μεμψιμοιρίας και της παράδοσης των όπλων.

Παρότι οι συνεχείς εκκλήσεις μας προς τη δημοτική αρχή Αργιθέας, ώστε να καθοριστεί ένα μακροχρόνιο και οργανωμένο σχέδιο δράσης και διεκδίκησης, δεν έχουν γίνει δεκτές εμείς αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία όχι μόνο για τα Βραγκιανά, αλλά για ολόκληρη την Αργιθέα.

Καλούμε για τελευταία φορά, όλους τους φορείς, να ενεργοποιηθούν. Κάνουμε το πρώτο βήμα και ζητούμε απ' όλους προτάσεις και θέματα που θεωρούν ότι πρέπει να τεθούν στις άνω συναντήσεις.

Η Αργιθέα είναι ακόμη ζωντανή. Τα Βραγκιανά είναι αποφασισμένα να ζήσουν. Δηλώνουμε δυνατά πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παρατήσουμε... Οι άνθρωποι, που μένουν πίσω, έχουν δικαίωμα μιας καλύτερης ζωής - αντιμετώπισης.

Ελάτε μαζί μας. Άμεσα.

Για το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας,
ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Αγόρης".

ΥΓ: Οι δράσεις που υλοποιούνται από τον Σύλλογο Βραγκιανιτών είναι προς κάθε κατεύθυνση. Σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη μιας πρωτότυπης προσπάθειας που θα έχει κέντρο τον άνθρωπο! Μια πρωτοβουλία χωρίς προηγούμενο στην περιοχή μας. Μείνετε συντονισμένοι. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα