Συγχαρητήρια, Ανδρέα...

Νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ζωγράφου ορίστηκε ο συμπατριώτης μας (από Στεφανιάδα) και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών "Η Εστία", Ανδρέας Στεργίου...

Οι Αργιθεάτες και δη οι νεαρότεροι προχωρούν δυναμικά... Ευτυχώς, το έχει ανάγκη ο τόπος! 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βραγκιανιτών Καρδίτσας συγχαίρει τον φίλο Ανδρέα και του εύχεται καλό έργο!

Αντιγράφουμε από το www.zo2.gr:

"Άγης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Στεργίου, Μιχάλης Καλογιαννάκης, Μαρία Βαρσαμιδάκη και Σούλης Παπαγιαννόπουλος, αποτελούν τη νέα 5αδα αντιδημάρχων της Διοίκησης Καλλίρη.


Μετά από γύρους συσκέψεων με συνεργάτες και κυρίως με τον εαυτό του ο δήμαρχος κατέληξε στις σχετικές αποφάσεις. Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν από τον ίδιο στη δημοτική ομάδα που συγκλήθηκε λίγο πριν την πανηγυρική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ημέρα των Φώτων, οπότε πραγματοποιήθηκαν και διημερησίες για την εκλογή προεδρείου και ανάδειξη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.

Οι νεότεροι ηλικιακά κκ. Στεργίου και Καλογιαννάκης μοιράζονται τον τομέα της Αλληλεγγύης, με τον πρώτο να παίρνει στην αρμοδιότητά του συν τοις άλλοις τη δημοτική αστυνομία, τις άδειες καταστημάτων, τη δια βίου μάθηση με τα κοινωνικά φροντιστήρια και τα ΚΑΠΗ, ενώ ο δεύτερος έχει μεταξύ άλλων τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα ζητήματα Νεολαίας και τα προνοιακά επιδόματα.

Στο πλευρό των νέων αντιδημάρχων θα βρίσκονται ως εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι η κ. Σμαράγδη Αρβανίτη με τον κ. Στεργίου και η κ. Βάνα Σεϊντή με τον κ. Καλογιαννάκη.

Σε υπεραντιδήμαρχο αναδείχθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναλαμβάνει και Αναπληρωτής Δήμαρχος, ενώ στις νέες αρμοδιότητές του εμπεριέχονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες, η Πολεοδομία και η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ανάμεσα στις αρμοδιότητές του βρίσκονται και τα προγράμματα ΕΣΠΑ, τα οποία θα διαχειρίζεται ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ο Διονύσης Λαμπρίδης.

Τον τομέα της Καθαριότητας, στον οποίο προστίθεται και το Πράσινο, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου πολιτισμού και αθλητισμού Σούλης Παπαγιαννόπουλος, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Γρίβα, ο οποίος μετακινείται στη θέση του προέδρου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ. Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του αντιδήμαρχου αναλαμβάνει ο Κώστας Αγγελής.

Η μέχρι πρότινος ενιαία αντιδημαρχία Οικονομικών και Διοικητικού σπάει και η κα Βαρσαμιδάκη παραμένει μεν στη Διοίκηση, κρατάει εντούτοις μόνο τον τομέα των Οικονομικών, με εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τον ιατρό Αλέξιο Βασιλείου.

Τη θέση του προέδρου του Νομικού Προσώπου καταλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Θοδωρής Κόλλιας, ενώ χρέη αντιπροέδρου εκτελεί πλέον ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ τη θέση του προέδρου όπως προαναφέρθηκε καταλαμβάνει ο τ. αντιδήμαρχος Γιώργος Γρίβας ενώ αντιπρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Καλιακάτσος.

Μεγάλοι χαμένοι του ανασχηματισμού οι κκ. Δημήτρης Διονυσόπουλος, Ανδρέας Βουγιούκας και Κωνσταντίνα Κουμανιώτη".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα