Συνάντηση εργασίας Μιχαλάκη – Καραγεώργου - Αγόρη


Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Σύριζα Καρδίτσας, κ. Νίκο Μιχαλάκη, είχαν την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Αθήνας, Θανάσης Καραγεώργος, και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Αγόρης.

Στη ωριαία συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος αρκετά από τα ζητήματα που ταλανίζουν τόσο την Αργιθέα γενικότερα όσο και τα Βραγκιανά ειδικότερα

Οι δύο εκπρόσωποι των συλλόγων ζήτησαν από τον κ. Μιχαλάκη την άμεση δραστηριοποίησή του σε ζητήματα περιβαλλοντικά, οδικής διασύνδεσης, ανάπτυξης, καθώς και λοιπά κοινωνικά προβλήματα (καθιζήσεις εδάφους στην Ι. Μ. Σπηλιάς και στα Βραγκιανά, ποιότητα νερού στα Βραγκιανά και άλλα).

Οι Θανάσης Καραγεώργος και Κωνσταντίνος Αγόρης τόνισαν στον βουλευτή Καρδίτσας πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν την περαιτέρω απαξίωση της πολύπαθης Αργιθέας ή τον υποβιβασμό των συγχωριανών τους σε πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Οι δυο σύλλογοι δεσμεύτηκαν, τέλος, να καλέσουν τον κ. Μιχαλάκη σε ανοιχτή συζήτηση που θα διοργανώσουν εντός τους Φεβρουαρίου - με τη συμμετοχή και άλλων συλλόγων της περιοχής- ώστε να αναλυθούν οι δράσεις που πρέπει άμεσα να αναληφθούν.

ΥΓ: Φωτογραφία από Στέφανο Μόκκα και το αδελφό ιστολόγιο vraggiana.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο ΔΣ του Συλλόγου μας από τους Απανταχού Καρδιτσιώτες!