Οι Βραγκιανίτες της Αθήνας ψήφισαν... Βραγκιανά!

Κυριάρχησε το ζήτημα της ποιότητας του νερού, που καταναλώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι – Δόθηκε πλήρης στήριξη στις προσπάθειες της νέας γενιάς του Συλλόγου!

Με το βλέμμα στραμμένο στα Βραγκιανά και κύριο θέμα συζήτησης -μεταξύ των συμμετεχόντων- το φλέγον ζήτημα της ποιότητας του νερού που καταναλώνουν οι χωριανοί, διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή (30 Ιουνίου) στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας.

Η Γενική Συνέλευση...
Κοινή συνισταμένη όλων των απόψεων, που διατυπώθηκαν, ήταν η κλιμάκωση των ενεργειών – πιέσεων του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου για την επίλυση του άνω προβλήματος, ενώ τα μέλη του ΔΣ δεσμεύτηκαν να χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς οι υποσχέσεις των ιθυνόντων για άμεση επίλυση έχουν μετατραπεί -σύμφωνα με τους ίδιους- σε διαρκή εμπαιγμό προς τον ντόπιο πληθυσμό!

Στη συνέλευση αναλύθηκαν, ακόμη, τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου, τα οποία αν και έχουν επηρεαστεί από τη γενικότερη κατάσταση παραμένουν σε καλό επίπεδο λόγω των ορθής διαχείρισης που έχει επιδείξει το διοικητικό συμβούλιο. Αναλύθηκαν, επίσης, τα πεπραγμένα (επενδύσεις, εκδόσεις, δράσεις προώθησης ζητημάτων κλπ) της προηγούμενης διετίας, ενώ τέθηκαν οι στόχοι της επόμενης περιόδου με πρώτιστο ζήτημα τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων Βραγκιανιτών.

... κι οι εκλογές!
Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, “άνοιξαν” οι κάλπες για την εκλογή των μελών του ΔΣ της επόμενης διετίας (2013 – 2015) από όπου προέκυψε πλήρη στήριξη στα παλιά μέλη αυτού και θερμή υποδοχή στις νέες προσθήκες.

Αναλυτικά -και μετά από σχετική σύσκεψη των εκλεγμένων μελών- ορίστηκαν:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγόρης
Αντιπρόεδρος: Σπύρος Μυγδανάλευρος
Γενική Γραμματέας: Φωτεινή Χαντζή
Ταμίας: Παναγιώτης Παπαντώνης
Έφορος – Αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδας: Αρσενία Στάθη
Δημόσιες Σχέσεις: Μαριάννα Μυγδανάλευρου
Μέλος: Στέφανος Μόκκας


Οι τελευταίοι, νιώθοντας το βάρος της ευθύνης που φέρουν απέναντι στον τόπο τους και εισακούοντας τις εκκλήσεις των Βραγκιανιτών οι οποίοι βλέπουν στη νέα γενιά του Συλλόγου το μόνο αποκούμπι τους, υποσχέθηκαν να δώσουν νέες και μεγαλύτερες μάχες προς όφελος των συγχωριανών τους.    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα