Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Βραγκιανών


ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΒΡΑΓΚΙΑΝΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Μετά από μια δυναμική και με μεγάλη συμμετοχή Λαϊκή Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στην κεντρική πλατεία των Βραγκιανών Αργιθέας και όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, οι Βραγκιανίτες κατέληξαν στα ακόλουθα:

1. Απαιτούμε την αποκατάσταση της ύδρευσης του κεντρικού δικτύου Βραγκιανών από την πηγή Γκούρα, την υλοποίηση των οδηγιών της Υγειονομικής Υπηρεσίας για τακτικό έλεγχο όλων των πηγών της Κοινότητας Βραγκιανών και τον τακτικό καθαρισμό των δεξαμενών.

2. Ζητούμε την ένταση των προσπαθειών των αρμοδίων για την εκπόνηση μελετών και ένταξη των μεγάλων έργων, που έχει ανάγκη η Αργιθέα, στο ΕΣΠΑ.

3. Απαιτούμε από το Δήμο Αργιθέας τον καθαρισμό των δρόμων που οδηγούν στους βοσκοτόπους, καθώς και ολόκληρου του δημοτικού οδικού δικτύου.

4. Απαιτούμε τα έσοδα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων της Κοινότητας Βραγκιανών, να αποδίδονται στην Κοινότητα και προτείνουμε -αν είναι δυνατόν- να κατευθύνονται προς έργα αποκατάστασης και συντήρησης της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγκιανών.

5. Ζητούμε, για μια ακόμη φορά, τη συνεργασία του Δήμου Αργιθέας με τους Συλλόγους της περιοχής για καλύτερο συντονισμό των ενεργειών μας προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του.

6. Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την τρίτη συνεχή απουσία του Δημάρχου, Χρήστου Καναβού, από Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων των Βραγκιανών.

7. Καταδικάζουμε την αποφυγή παροχής απαντήσεων από τους εκπροσώπους του δημάρχου στα ζητήματα που τέθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση από τους κατοίκους.

8. Και τέλος, εξουσιοδοτούμε τους προέδρους της Λαϊκής Συνέλευσης Θανάση Καραγεώργο, του Συλλόγου Βραγκιανιτών Κωνσταντίνο Αγόρη και της τοπικής Κοινότητας Βραγκιανών Λάζαρο Τσιατσιάνη να κοινοποιήσουν το παρόν σε κάθε αρμόδια αρχή και σε κάθε ενδιαφερόμενο.


Για τη Συνέλευση των Κατοίκων,


Ο πρόεδρος της
Λαϊκής Συνέλευσης
Ο πρόεδρος του
Συλλόγου Βραγκιανιτών
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βραγκιανών












Θανάσης Καραγεώργος
Κωνσταντίνος Αγόρης
Λάζαρος Τσιατσιάνης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα