Ο Σύλλογος Βραγκιανιτών και πάλι στο κέντρο των εξελίξεων... Δρομολογείται η σύσταση Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

Φίλες και φίλοι,
όλοι εμείς -τα μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας- νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συμμετοχή του συλλόγου μας στην επταμελή Οργανωτική Επιτροπή Αργιθεάτικων Συλλόγων, η οποία θα "τρέξει" το επόμενο διάστημα σημαντικά θέματα για την περιοχή μας και για το συλλογικό κίνημα.

Οι αγώνες του Συλλόγου μας, η καθημερινή τριβή με τα προβλήματα του τόπου, η όρεξη και η αγάπη για την Αργιθέα δικαιώνονται για μια ακόμη φορά!

Ο Σύλλογος Βραγκιανιτών, όπως έχει αποφασιστεί από το ΔΣ, συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων... Προχωράμε δυναμικά!

Ακουλουθεί το Δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα της συνάντησης:
"Σύσκεψη των απανταχού Αργιθεάτικων Συλλόγων στο Δημαρχείο του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό.

Την Κυριακή 1. 9. 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση προέδρων και εκπροσώπων, των απανταχού Συλλόγων Αργιθεατών και των τοπικών Συλλόγων, για συλλογική δράση κυρίως σύσταση "Ομοσπονδίας" Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς το θέμα καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την Αργιθέα. Πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις.

 Ήτοι:
1. Συστάθηκε προσωρινή οργανωτική επιτροπή από 7 εκπροσώπους Αργιθεάτικων Συλλόγων με θητεία ενός έτους. Οι Σύλλογοι που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή είναι : Αθήνας, Βραγκιανιτών, Θεσσαλονίκης, Καλή Κώμης, Λάρισας, Μουζακίου και Τρικάλων. Αναπληρωματικοί: Καρδίτσας, Φαρσάλων και Βλασίου.

2. Έργο της εν λόγω επιτροπής η συγκέντρωση προτάσεων επί θεμάτων Αργιθέας και η συνδρομή προς την τοπική αυτοδιοίκηση για την προώθηση και επίλυση αυτών.

3. Η επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου Ανταμώματος των Αργιθεατών.

4. Προγραμματισμός μελλοντικού Συνεδρίου για θέματα Αργιθέας.

5. Και τελευταία υποχρέωση της εν λόγω επιτροπής η προώθηση της προβλεπόμενης διαδικασίας για σύσταση Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων απ' όλη την επικράτεια.

Αγαπητοί συμπατριώτες ας πορευτούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον της Αργιθέας.

Η πρόεδρος της σύσκεψης, Έλλη Τσιρογιάννη - πρόεδρος Αργιθεατών Ν. Τρικάλων"

(σσ: Η φωτογραφία είναι του Μενέλαου Παπαδημητρίου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα