Τσιάκος και Αγόρης για εμβολιασμούς αιγοπροβάτων στην Αργιθέα

Ο Σύλλογός μας παρεμβαίνει δυναμικά για την επίλυση κρίσιμων ζητημάτων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, είχε την περασμένη Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας Κωνσταντίνος Αγόρης, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες κτηνοτρόφων της Δημοτικής Ενότητας Αχελώου του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας προς τον τελευταίο, αρκετά από τα κοπάδια αιγοπροβάτων της παραπάνω περιοχής έμειναν εκτός του προγράμματος εμβολιασμού για την αντιμετώπιση του μελιταίου πυρετού.

Το αίτημα των κτηνοτρόφων της περιοχής θεωρήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου ως πρώτης προτεραιότητας, καθώς σε περίπτωση μη εμβολιασμού των αιγοπροβάτων η οικονομική καταστροφή για τους ντόπιους θα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική. Ο Κωνσταντίνος Αγόρης κινήθηκε άμεσα -διαβλέποντας και την απουσία πρωτοβουλιών από τη δημοτική αρχή Αργιθέας- και ζήτησε από τον κ. Τσιάκο την άμεση περίληψη της απομακρυσμένης αυτής περιοχής στο πρόγραμμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, γνωστός για την ευαισθησία του και τα γρήγορα αντανακλαστικά του, αφού ανέφερε ότι το πρόβλημα πιθανόν να προέρχεται από αβλεψία, ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Αγόρη να ενημερώσει τους συγχωριανούς του πως το ζήτημα θα διευθετηθεί άμεσα.

Ο Σύλλογος Βραγκιανιτών ζητά τώρα απ' όλους τους κατοίκους του Δήμου Αργιθέας να καταγράψουν τις ελλείψεις που παρατηρήθηκαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος και ανά ομάδες να επικοινωνήσουν με την Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καρδίτσας, ώστε σύντομα να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της αρμόδιας διεύθυνσης για την τακτοποίηση του θέματος.

Η καλή συνεργασία των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγόρης ευχαριστεί θερμά τον κ. Τσιάκο για την άμεση απόκρισή του σε ζητήματα που αφορούν τη δυσπρόσιτη περιοχή της Αργιθέας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 22 Φεβρουαρίου το γλέντι των Βραγκιανιτών / 4ο χλμ Βάρης - Κορωπίου (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΑΡΤΗΣ)

Η Μεγάλη Νύχτα στην Αθήνα - Παρουσίαση βιβλίου

"Η Μεγάλη Νύχτα" των Βραγκιανιτών στην Καρδίτσα